Джуд Белингам стана рекламно лице на Луи Вюитон
27.08.2024
12
Сподели

Джуд Белингам стана рекламно лице на Луи Вюитон

Миналата година Джуд Белингъм се присъедини към звезди от ранга на Ким Кардашиян, Лени Кравиц и Люис Хамилтън, за да проследи от първия ред представянето на модната колекция пролет/лято на луксозната марка Луи Вюитон.

Едва преди няколко месеца пък английската футболна звезда пристигна в Германия за Европейското първенство, облечен от глава до пети отново в дрехи на бранда.

И така не бе особено голяма изненада, когато преди броени дни от Луи Вюитон обявиха официално Белингам като „Приятел на модната къща“.

Ето какво сподели 21-годишният футболист пред английското издание на GQ:

“За мен е голямо удоволствие да се присъединя към семейството на Луи Вюитон. Още от малък винаги съм бил привлечен към техния стил. Много съм щастлив и от връзката с Фарел Уилямс, креативния директор на бранда, на чиято работа истински се възхищавам“.

Не закъсня и коментар от страна на Уилямс по повод новото партньорство:

„С вълнение приветствам Джуд при нас, неговата харизматична личност и вдъхновяващи постижения ще допринесат много за обогатяването на нашето LV общество“.

Една от причините за избор на Джуд Белингам безспорно е страстта на футболиста към модата, която датира отдавна. Неслучайно той бе избран и за „Най-стилен играч на Европейското 2024“ от читателите на GQ. 

А другата причина? Неговата филантропска дейност, която е фокусирана основно над децата – още от 15-годишен той дарява солидни средства и организира благотворителни инициативи за оборудване и ремонт на училища в Момбаса. 

Palms Lifestyle

Palms Lifestyle

Автор

Виж още: