Кой кой е в новия сезон на „Игри на Волята“
16.09.2024
11
Сподели

Кой кой е в новия сезон на „Игри на Волята“

Броени дни след старта на хитовото предаване „Игри на Волята“ по NOVA е време да направим кратък разбор на стартовите племена и участници.

Храбри

Габриела Димитрова е една от най-интересните и атрактивни участнички от племето на Храбрите. Тя е бивша половинка на популярния български плувец Антъни Иванов, а самата тя се занимава с водни спортове от едва 6-годишна. 

Изабела Здравкова е първата жена в предаването, печелила кастинг битка. Това се случи към края на пети сезон на предаването, когато тя се състезава срещу приятелката си Зорница на арената, измъквайки под носа й победата във финалната част на двубоя.

Анита Ташева е третата представителка на нежния пол от племето „Храбри“. Тя се самоопределя като адаптивна и непоклатима, но сама си признава, че не понася, когато някой й противоречи. Анита твърди още, че борави ежедневно със суми от $100,000 до $1,000,000. По каква причина? Предстои да разберем!

Д-р Галя Петкова е психолог и твърди, че познава хората по-добре, отколкото те сами познават себе си. Доста полезно умение в предаване като „Игри на волята“! Не се интересува от хорското мнение и вече има изпипана стратегия за успех!

Александър Борисенко е въздушен акробат от Цирк Дьо Солей с много интересна житейска история. Роден в Беларус, живеещ в Бургас. Обича адреналина и приключенията, като това е и основната причина за участието му в риалити шоуто.

Венци Цветков също може да се похвали с любопитна биография. Той е прекарал 4 години и половина в парашутното подразделение на Френския Легион, участвал е и в цели три военни мисии зад граница – перфектната подготовка за ожесточените битки на Арената!

Станислав Христакиев е български актьор, който стана популярен, след като участва в рекламна кампания за Супербоул съвместно с футболната легенда Лео Меси. Родом е от Хасково, но от години живее и работи във Флорида. Стан има богат опит с различни спортове – занимавал се е с хандбал, тенис, волейбол, баскетбол, кросфит, плуване и бягане. 

Горди

Изабел Крамарска е едва на 20 години, но вече има в актива си впечатляващ брой спортни постижения. Тя е 5-кратен рекордьор по многобой, цели 14 пъти е ставала национален шампион и може да се похвали с 4 европейски медала. Изабел посвещава своето участие на своя треньор и легенда в леката атлетика – Георги Димитров. 

Полина Пелипенко е наполовина рускиня и наполовина украинка. Родена е в Москва, но от години живее във Варна. Занимава се професионално с моделство и танци, като в последните години печели доста добре и от профилите си в социалните мрежи.

Елица Раева може да се похвали едновременно с професията си на главен асистент в катедрата по приложна математика и статистика в русенския университет „Ангел Кънчев“ и с титлата си на републиканска шампионка по шах. Въпреки, че шахматът е спорт, тя не се самоопредея като професионален атлет, но счита пъзелите в предаването за свой основен коз.

Малвина Бонева е кинезитерапевт, но има богат опит с най-разнообразни спортни дисциплини. Цели 12 години е била професионална състезателка по плуване - с редица титли от България и чужбина. Занимава се още с кросфит, бокс, алпийски ски и скално катерене. 

Симеон Кралев е „бизнесмен по професия и зидаро-мазач по душа“. Спортист и почитател на приключенията и високия адреналин. С представянето си Симеон дава силна заявка и за солидна социална игра. 

Благой Панайотов с прякор „Благо Акулата“ е от град Сандански и има силен хъс за победа. Той е шампион по плуване във всички възрасти и носител на титлата „спортист на годината“ за родния си град.

Димитър Добринов от малък е искал да стане войник и боец и успява да сбъдне тази своя мечта: бивш професионален войник от 68 бригада на специалните части и настоящ инструктор по динамична стрелба за деца. За най-големи свои предимства счита своята точност и тактическо мислене. 

Добрин Добрев ще остане завинаги в историята на „Игри на волята“ като участникът, който отменя сватбата си, за да влезе в предаването. Занимава се с калистеника и е печелил много титли в тази дисциплина както в България, така и в чужбина. 

Дръзки

Ренета Георгиева със своите над 1,000,000 последователи в социалните мрежи е безспорно най-разпознаваемото дамско присъствие в племето. Отличната си форма дължи на дългите години занимания с танци и хандбал. 

Наталия Климентова е професионален състезател по културизъм със силна воля и несломим характер. Сама споделя, че рядко позволява на някого да я командва. Изяжда над 10,000 яйца годишно.

Иванина Тодорова е персонален треньор, фитнес модел и собственик на протеинов бар. Сама определя себе си като „кифла“ и очаква мъжете на арената да ронят мъжки сълзи заради нея. 

Магдалена Иванова има опит от над 10 години в сферата на спортната гимнастика, борбата и джудото. Дъщеря е на легендарния треньор по борба Иван Иванов и живее от години в САЩ заедно с цялото си семейство.

Павел Николов е популярен музикален изпълнител, покорявал някои от най-големите сцени в България. Следващата му цел? Пълна доминация в битките на Арената. 

Георги Гешев спечели мястото си в сезон 6 на „Игри на волята“ след победата си в директен двубой срещу шампиона Милен. По професия е строителен инженер, а спортната си форма дължи на заниманията си с кросфит.

Светлин Митев има опит с над 15 различни вида спорт, но голямата му любов си остава калистениката. Сам си признава, че социалната игра не му е силна страна, но ще разчита на победи на Арената, за да стигне до финал. 

Микяй Наим е Европейски и вице-световен шампион по борба. Като най-силни свои страни посочва бързина, ловкост и издръжливост. Личната му цел в предаването е да надмине рекорда по победи на Момчил от сезон 5.

Силни

Силвия Радулова е каскадьорка с богат опит в екстремните преживявания и оцеляването. Обича високите скорости, адреналина и пътешествията. Занимава се и с правенето на карикатури.

Анджела може с лекота да разбие зъбите на опонентите си, но и да ги оправи след това. Причината? Тя е студент по дентална медицина, а в свободното си време тренира кикбокс. 

Виктория Петрова е студентка в НСА с амбицията да стане треньор по плуване. Тя е гражданин на света в най-пълния смисъл на думата - родена в Малта, живее в Пловдив, учи в София и работи в Копенхаген.

Миряна Иванова определя себе си като комплексен играч и човек, който лесно може да се сприятели с всеки. Занимава се с доброволчески труд и е силно мотивирана да сбъдва мечтите си.

Ангел Русев е четирикратен европейски шампион по вдигане на тежести. Може да се похвали със златен и бронзов медал от световни първенства. Слабото му място? Водата, но е решен да се пребори със себе си в това отношение.

Калоян Цветанов е търговец, който обожава приключенията и силните усещания. По пътя към победата ще разчита на своята сила, бързина и издръжливост. 

Раду Шулек развива своя собствена бизнес империя, а в свободното си време практикува футбол и кросфит. Роден в Молдова, живее в България. 

Никола Караолис работи като рисков мениджър, но има богат опит с разнообразни спортове като водна топка, футбол, баскетбол и волейбол. Мрази работата в офис, обича приключенията и неизвестността.  

Palms Lifestyle

Palms Lifestyle

Автор

Виж още: