Мило Борисов: „Левски винаги е бил кауза и ще бъде кауза и занапред“
19.09.2024
87
Сподели

Мило Борисов: „Левски винаги е бил кауза и ще бъде кауза и занапред“

„Левски винаги е бил кауза и ще бъде кауза и занапред“, обяви на пресконференция преди минути  крайният собственик на генералния спонсор на клуба Palms Bet Мило Борисов, който с решение на Общото събрание от днес вече е член на Надзорния съвет. Той сподели, че клубът е на такъв етап, в който той вече може да му е полезен в персонално качество.
„През тези три години съм помагал на клуба и считам, че мога още много да дам на Левски. През годините съм натрупал много контакти извън страната и тук, с които също мога да бъда от полза. Надзорният съвет няма управленски функции, той контролира и наблюдава процесите. Управителният съвет управлява клуба. През изтеклите години не съм имал отношение към управлението на клуба. Консултантският договор бе с цел да се съдейства на Левски по различни въпроси – финансови, бизнес и други“, уточни още Борисов. 
Крайният собственик на генералния спонсор на клуба Palms Bet уточни, че Левски няма задължения към компанията и, че в момента на тима се плащат около 680 хиляди лева на месец. „Общата сума на годишна база наближава 8 милиона лева“, каза Борисов. 
„Аз поканих Мило Борисов да влезе в Надзорния съвет и той се съгласи. Няма смисъл да обяснявам всички причини, защото в последните 3 години цялата синя общност знае какво направиха Palms Bet и Мило Борисов за Левски и тази пресконференция нямаше да е възможна без него“, заяви от своя страна Наско Сираков, мажоритарен собственик на Левски.

„Откакто аз съм мажоритарен собственик на Левски, всякакви спекулации за финанси са излишни, защото няма нито една стотинка в последните 4 и повече години, която да не е минала по банков път“, каза още Сираков.
Той даде и надежда на феновете за нов стадион, като отбеляза, че скоро ще има разрешително за строеж за такъв.

Palms Sport

Palms Sport

Автор

Виж още: