Ще срине ли новият сериал на Нетфликс имиджа на Винс Макмеън?
17.09.2024
74
Сподели

Ще срине ли новият сериал на Нетфликс имиджа на Винс Макмеън?

В края на месеца ще излезе дългоочакваният документален сериал по Нетфликс, посветен на едно от най-знаковите имена в кеч индустрията, Mr.McMahon.

Някои от вас може би си спомнят дългите часове в детството, прекарани пред екраните на телевизора, възхищавайки се на една перфектна смесица от фантазия, драма, атлетизъм и интриги – изцяло режисирана и подчинена на гения на един човек – кеч могула Винс Макмеън.

Е, вече не сме деца и в днешно време можем да си позволим един по-критичен поглед към индустрията и мъжа, който я олицетворява – особено в светлината на последните дела, които се водят срещу него. Екипът на документалния сериал твърди, че „ще повдигне завесата, за да разкрие истинското лице на Винс Макмеън“ – различно от образа, който милиардерът представяше до момента пред публиката.

Гледай трейлър на сериала

Кой стои зад продукцията?

Режисьор на Mr. McMahon е Крис Смит, който стана популярен в разгара на пандемията с големия си хит – Tiger King.

Екипът зад документалния сериал се е срещнал с някои от най-големите имена в кеч индустрията като Хълк Хоуган, Скалата, Стив Остин, Джон Сина, Брет Харт, Гробаря, Коуди Роудс, Трите Хикса и самия Винс Макмеън.

Но има и уловка...

Уловката

Макар материалите около продукцията да са събирани в периода от 2020 до 2024 година, всички интервюта с Винс Макмеън и повечето от останалото видео съдържание датират преди избухването на мега скандала през 2022г., в който бивша служителка на компанията обвинява Макмеън в сексуално посегателство.

Обвиненията са доста смущаващи и със сигурност зрителите ще гледат доста критично и под лупа как ще бъде представена тази част от историята. 

Интервютата са проведени и преди момента, в който WWE (World Wrestling Entertainment) се обедини с UFC (Ultimate Fighting Championship), сформирайки изцяло новата организация TKO Group Holdings през 2023 година.

И така – сериалът адресира ли съдебните дела?

И да, и не.

Според онлайн портала Post Wrestling, скандалът е споменат за кратко в първи епизод и след това - чак в последния, шести епизод, в който преобладават сведения около обвиненията и интервюта с журналистите и медиите, които първи гръмнаха с историята. 

От трейлъра оставаме с впечатлението, че продукцията цели да представи обективно истината за една сложна и изключително влиятелна личност като Винс Макмеън – при това без да се въздържа от критика и да се опитва да захаросва образа му. Предстои да видим, доколко това ще е наистина така... 

Кога да го очакваме? 

Всичките 6 епизода ще излязат в Нетфликс на 25-ти септември.

Palms Lifestyle

Palms Lifestyle

Автор

Виж още: